AYDIN DOĞAN VAKFI'NDAN ERÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ

ERCİYES FİLM ATÖLYESİ FİLMLERİNE

İKİ ÖDÜL DAHA

Aydın Doğan Vakfı'nın düzenlediği "25. Genç İletişimciler Yarışması"nın Görsel Dal/ Kısa Film Alt Dalı'nda yönetmenliğini Rukiye Özge Köken'in yaptığı, Haziran 2013 EFA yapımı "SAÇ"; Görsel Dal/ Belgesel Alt Dalı'nda da yönetmenliğini Sevgi Çoban'ın yaptığı, Ocak 2013 EFA yapımı "KEFENİN CEBİ" isimli filmleri Üçüncülük Ödüllerine değer görüldü. Yarışmanın diğer dallarından da elde ettiği başarılarla ERÜ İletişim öğrencileri toplam 10 ödül aldı.

Öğrencilerimizi, ekip arkadaşlarını ve başarılarında emeği geçen diğer kişileri Erciyes Film Atölyesi adına tebrik ediyoruz. (20 Aralık 2013).

BELGESELDE ALTI ÖDÜLÜN BEŞİNİ

ERÜ İLETİŞİM ÖĞRENCİLERİ ALDI

SETEM (Sinema ve TV Eseri Sahipleri Meslek Birliği) ve SETEM Akademi Derneği tarafından düzenlenen "1. SETEM AKADEMİ BAK (Belgesel, Animasyon, Kurmaca Kısa Film) ÖDÜLLERİ" 21 Aralık 2013 tarihinde ilan edildi. SETEM Başkanı Mehmet Güleryüz, ön elemeyi geçen filmleri toplam 11.764 kişinin internet üzerinden izlediğini ve finalistleri belirlemek için de 2.587 kişinin oy kullanarak bugüne kadarki en geniş katılımlı jüriyi oluşturduklarını belirtti.

Belgesel Dalına ayrılan altı ödülün beşi ERÜ İletişim Fakültesi öğrencilerimizin çektikleri filmlere değer görüldü. Sonuçlar şöyle:

En İyi Kurgu: Burak Türten ve Samet Vurgun (Filmin adı: "ÇÖP")

En İyi Senaryo: Hasan Basri Özdemir (Filmin adı: "TORUK")

En İyi Görüntü Yönetmeni: Veysel Akşahin (Filmin adı: "TORUK")

En İyi Yönetmen: Burak Türten (Filmin adı: "ÇÖP")

En İyi Belgesel: "ÇÖP" (Yönetmeni: Burak Türten)

Filmlerin ekiplerinde yer alan bütün öğrencilerimizi, ailelerini, filmde emeği geçen diğer kişileri ve danışman öğretim elemanlarını Erciyes Film Atölyesi (EFA) ve Fakültemiz adına tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. (27 Aralık 2013).