ERÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ
2012 ALTINKOZA'NIN "EN İYİ BELGESEL" ÖDÜLÜNÜ
"DOM" İLE ALDI

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 17 - 23 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen "19. Uluslararası Adana Altınkoza Film Festivali" kapsamında "Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması"nın sonuçlarını Cuma sabahı basın açıklaması ile Hilmi Etikan duyurdu.

Türkiye'nin en saygın film festivallerinden biri olan Altınkoza'nın ilgili yarışmasına bu yıl farklı dallarda 170 eser başvurdu. Belgesel Dalı'ndaki 9 finalist içinde yarışan "Hala" ve "Dom" belgesellerimizden, yarışmanın tek ödülü olan EN İYİ BELGESEL ödülü öğrencimiz Halil Aygün'ün 2012 yapımı "DOM" belgeseli ile Yaşar Üniversitesi'nden Zeynep Oral'ın "BEN, SEN, O." isimli belgeseline paylaştırıldı. Film, Nusaybin'de yaşayan Domlar'ın hayatlarından trajikomik kesitler sunuyor.

Festivalin 2010 yılında "Mada" ile en iyi belgesel, 2011 yılında da "Toruk" ile jüri özel ödüllerini yine fakültemiz öğrencileri almıştı.

Yarışmanın belgesel ve kurmaca dallarında fakültemizi temsil eden yönetmen öğrencilerimiz Halil Aygün, Veysel Akşahin ve Doğacan Aktaş'ı, ekip arkadaşlarını, danışman öğretim elemanlarını ve filmlerde diğer emeği geçenleri Fakültemiz ve EFA adına tebrik ediyoruz. (24 Eylül 2012).

" DOM" Yönetmen: Halil AYGÜN

İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİMİZ SAFRANBOLU'DA

ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ ALDI
Safranbolu Belediyesi tarafından 21 - 23 Eylül 2012 tarihleri arasında düzenlenen "13. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali"nin Amatör Film Kategorisi'nde ERÜ İletişim Fakültesi öğrencimiz Halil Aygün, 2012 yapımı "DOM" isimli belgeseli ile Üçüncülük Ödülü'nü aldı.

Öğrencimizi, ekip arkadaşlarını, proje danışmanlarını ve filmde diğer emeği geçenleri Fakültemiz ve Erciyes Film Atölyesi adına tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. (24 Eylül 2012).