"24. Genç İletişimciler Yarışması" ödül töreni İstanbul'da, 18 Aralık 2012 akşamı Hilton Convention Center'da gerçekleştirildi. Fakültemizin üç bölümüne mensup 22 öğrenci ile derecelere kaldığımız "yazılı", "görsel", "işitsel", "reklâm", "internet yayıncılığı" ve "halkla ilişkiler" dalları ve alt dallarındaki yarışma, Aydın Doğan Vakfı tarafından iletişim alanında eğitim gören gençlerin yeteneklerini ve yaratıcılıklarını geliştirmek amacıyla yapılmaktadır. Yarışmaya 31 iletişim fakültesinden 1351 öğrenci 1163 çalışma ile katıldı ve 21 üniversitenin 155 öğrencisi 80 proje ile ödül kazandı.

Yarışmanın 2009, 2010 ve 2011 yıllarında aldığı ödüllerin sayısıyla, Türkiye'deki bütün iletişim fakülteleri içinde üst üste üç kez birinci olan Erciyes İletişim, bu yıl da farklı dallarda 5 birincilik, 6 ikincilik ve 5 üçüncülük ile toplamda 16 ödül alarak, bu yıl ikinciliği elde etti. 19 ödül alan Akdeniz İletişim ise, 2012'nin Türkiye birincisi oldu.

Öğrencilerimiz Görsel Dal/ Belgesel Alt Dal'ında, yönetmenliğini Veysel Akşahin'in yaptığı "HALA" isimli bol ödüllü filmiyle ikincilik ödülünü elde etti. Başta ödüle değer görülen çalışmaların sahipleri olmak üzere, birbirinden değerli projeleriyle yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi ve danışmanlarını emeklerinden dolayı Erciyes Film Atölyesi ve Fakültemiz adına tebrik ediyor, bu güzel başarılarının diğer öğrencilerimizi de motive etmesini diliyoruz. (20 Aralık 2012).

"24. GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI"NA
ERÜ İLETİŞİM 2012'DE DE DAMGASINI VURDU:
BİRİ BELGESEL FİLMDEN OLMAK ÜZERE

TOPLAM 16 ÖDÜL ALDIK!