’30. Genç İletişimciler Yarışması’ndan 2 Ödül

Aydın Doğan Vakfı ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin ortak girişimiyle düzenlenen 30. Genç İletişimciler Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.Yarışmaya, 36 üniversitenin iletişim fakültelerinden yazılı, görsel, işitsel ve internet yayıncılığı dallarında 486 öğrenci, 537 projeyle katıldı.

Seçici kurul, 21 üniversiteden 59 öğrencinin toplam 43 projesini ödüle değer buldu. Toplam 5 ödüle layık görülen fakültemize görsel alanda 2 ödül verildi. ‘Kısa Film’ dalında Erkan Orasan “İkâme” isimli çalışmasıyla birincilik, Osman Çakır ise “Rötar” isimli filmi ile üçüncülük ödülünü elde etti.

30. Genç İletişimciler Yarışması’nda ödül alan öğrencilerimizi ve ekip arkadaşlarını Erciyes Film Atölyesi adına tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.