21. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali Jüri Özel Ödülü Fakültemizin

Safranbolu Belediyesi tarafından organize edilen 21. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali 25-27 Eylül tarihleri arasında UNESCO Kültür Mirası Safranbolu’da gerçekleştirildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün desteklediği Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali 2 ayrı yarışmaya ev sahipliği yaptı. Belgesel Film kategorileri ve Fotoğraf dallarında jürinin değerlendirmesinin ardından dereceye giren yarışmacılara ödülleri takdim edildi.
Belgeselde 98 Ülkeden 1431 yarışmacının katıldığı festivalin ödül töreninde, Amatör Kategori Jüri Özel Ödülünü “Kördüğüm” belgesel filmiyle öğrencimiz Selim Uyar aldı.

21. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nde ödül alan öğrencimizi ve ekip arkadaşlarını Erciyes Film Atölyesi adına tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.